Conferinta Succes pentru Romania

580-poza-succes-romania-250x150.jpg

«Succes pentru Romania» este prima conferinta din cadrul proiectului cu acelasi nume, care isi propune promovarea succesului bazat pe principii si valori, precum si accentuarea  conceptului ca doar impreuna suntem mai puternici. Aceasta va avea loc pe 17 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms- Sala Atena, Bucuresti, Este un proiect organizat de Young Professionals Club, prin intermediul caruia se deoreste crearea  si sustinerea unei  comunitati de tineri profesionisti.

Conferinta „Succes pentru Romania” se adreseaza studentilor care isi doresc o cariera profesionala solida, tinerilor care vor sa-si faca o afacere intr-o tara ca afara si nu in ultimul rand antreprenorilor care isi doresc sa exceleze participand la crearea unei comunitati de oameni de succes.

«Succes pentru Romania» este promotorul educarii si sustinerii unei tinere generatii de elita, studentii de azi pot deveni  antreprenorii de maine. Proiectul este format dintr-o serie de evenimente menite sa educe si sa dezvolte spiritul antreprenorial:  conferinte si seminarii de dezvoltare profesionala si personala, programe de mentorat, consultanta in afaceri, orientare in cariera, intalniri de networking, proiecte sociale.

Obiective proiectului sunt:

·         Motivare si  inspiratie pentru  tineri sa produca o schimbare in societatea romaneasca.

·         Sprijin pentru constientizarea si dezvoltarea adevaratului potential din fiecare tanar pentru descoperirea pasilor catre succes.

·         Crearea unei comunitati de oameni de succes.

·         Sustinerea ideii de dezvoltare personala continua pentru o cariera de succes si o viata implinita.

Speakerii care vor lua parte la conferinta sunt

·         Nader ASHCHI – CEO la Success Story International, Antreprenor, Autor si Speaker Motivational

·         Marius Ghenea - Presedinte al Asociatiei Romane a Magazinelor Online; Vicepresedinte Fundatia Venture-Connect; Board Advisor Maastricht School of Management Romania; Board Member in Programul pentru Fundatii Comunitare

·         Péter BARTA – Director Executiv Fundatia Post-Privatizare.

·          Rucsandra HUREZEANU – Fondatoarea si directorul general alIvatherm.

·         Sergiu BIRIS – Fondator Trilulilu.

 

Biletele se pot achizitiona pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si Libraria „Mihai Eminescu”.

Mai multe informatii despre evenimente pot fi regasite pe www.succespentruromania.ro