Subgrupul ONU C7 eGuvernare pentru Dezvoltare Durabila isi formeaza echipa de voluntari! Vrei sa ni te alaturi?

 

Subgrupul ONU C7 eGuvenare pentru Dezvoltare Durabila, coordonat inRomania de Institutul de Management si Dezvoltare Durabila (IMDD)  este in cautare de tineri care doresc sa sealature echipei in calitate de voluntari.

 

Daca esti:

-      Student ( an I sau II) la  una dintre specializarile: Stiinte Politice,Relatii Internationale, Comunicare si Relatii Publice,  Administratie publica;

-      Interesat de eGuvernare, dezvoltare durabila,management, tehnologia informatiei si comunicatiilor, relatii publice si promovare;

-      Interesat sa inveti lucruri noi si practice.

 

Atunci te asteptam in echipanoastra de voluntari!

 

Timp de 3 luni (aprilie – iunie) te vei putea implica in:

 

-      cercetare si redactarea studiului despreeGuvernare care va fi prezentat la Forumul World Summit of Information Society( WSIS) 2013;

-      organizarea evenimentului anului eGuvernarepentru Dezvoltare Durabila;

-      dezvoltarea Bibliotecii online a subgrupului;

-      redactare materiale pentru website ( articoledin domeniile vizate de subgrup);

-      dezvoltarea paginii de brand a subgruplui peFacebook.

 

La finalul celor trei luni, iti vei putea adauga la portofoliul taupersonal o noua experienta profesionala, articole scrise de tine, recomandarisi  adeverinta de practica din parteasingurului subgrup ONU din Romania.

 

Dacă vrei sa ni te alaturi, da-ne un semn pe email la office@egovdev.ro (scrie-ne cateva randuri despre tine si de ce doresti sa ni te alaturi) panape 19 aprilie 2013.

 

 

Subgrupul C7 “eGuvernare pentru o dezvoltaredurabila” esteprimul si singurul subgrup romanesc in UNPAN. A fost infiintat in anul 2010 sieste coordonat de catre Institutul de Management si Dezvoltare Durabila. Are cascop sustinerea eGuvernarii pentru o dezvoltare durabila prin utilizarea ICT siGreen IT.

Institutul deManagement si Dezvoltare Durabila (IMDD) este o organizatie non-guvernamentala,care promoveaza si sprijina valoarea, excelenta si calitatea in societatearomaneasca. Directiile strategice pe care si le-a asumat sunt: TIC, DezvoltareDurabila, Dezvoltare Comunitara si Formare si Dezvoltare Profesionala. IMDD seafla in coordonarea ONU si a initiat o serie de proiecte, printre care:Dezbatarea  “Rolul guvernarii electronice in dezvoltarea durabila”,cercetare internationala cu privire la dezvoltarea durabila, Strada Copiilor incadrul Strazii de C’Arte, seria de dezbateri “ Educatie  la firulierbii”  etc.

Afla mai multedespre proiectele si initiativele noastre pe www.imdd.ro si www.egovdev.ro